O nama

Poštovani,

INTERAUTO je ovlašteni servis za ugradnju autogas uređaja u sve vrste i tipove putničkih automobila. Naša firma se nalazi na Paliću u ulici Bele Bartoka br. 2. INTERAUTO posluje od 1994. godine, a od 2000. god. zahvaljujući svojoj obučenosti i specijalizovanosti prepoznata je od strane (Italija) uređaja koja nam dodeljuje i zvaničnu licencu kao ovlaštenom servisu.

 

Zaposleni u našoj firmi su kvalifikovani automehaničari i specijalizovani za delatnost kojom se bavimo. Stalnim kontaktom, obukom i edukacijom u saradnji sa Lovato Small Logo proizvođačem autogas uređaja, zaposleni su upoznati sa najnovijom tehnologijom iz automobilske industrije. Naši serviseri će u svakom momentu izaći u susret vašim zahtevima, savetom i predlogom o svemu što vas zanima o autogas sistemima. U mogućnosti smo da prihvatimo popravku i servis već instaliranih autogas uređaja.

Vodeći računa o funkcionalnosti, ekonomičnosti i zaštiti životne sredine, servis je opremljen gas analizatorom i ostalim savremenim kompjuterskim uređajima za dijagnostiku i podešavanje autogas uređaja, koji garantuju umerenu potrošnju, bolji rad motora i smanjenu emisiju štetnih izduvnih gasova.

U našoj veleprodaji i maloprodaji se možete snabdeti svim autogas delovima marke lovato small logo i rezervoarima za gas.

Pored ugradnje autogas uređaja vršimo popravku i servis opelovih vozila, za koje obezbeđujemo i originalne rezervne delove.

Servis vozila

Pored ugradnje,nabavke i održavanja auto-gas opreme,

u našem servisu  možete koristiti sledeće usluge:

-sve vrste automehaničarskih usluga

-usluge autodijagnostike

-prodaja i ugradnja ulja ,maziva,kaiševa,filtera ,amortizera,…

-nabavka originalnih delova prema potrebi za sve vrste automobila

Na sve ugradjene delove dajemo garanciju od najmanje 12 meseci.

Za veće popravke postoji mogucnost odloženog plaćanja čekovima građana.

Atesti

Atestiranje vozila konvertovanih na autogas se obavlja u našem servisu, od strane AMSS centra za motorna vozila, koji je ovlašćen od nadležnog ministarstva.

Atestiranje vozila je potrebno iz dvojakih razloga:

1. Zakonska obaveza je da svako vozilo konvertovano na pogon sa autogasom bude ispitano i atestirano. Svaki vlasnik vozila sa autogas uređajem je dužan da izvrši upis u saobraćajnu dozvolu.

2. Izvršenim atestom je izvršena nezavisna kontrola ispravnosti i bezbednosti autogas uređaja od strane ovlašćene institucije.

ATEST IZVRŠEN NA NOVOM AUTOGAS UREĐAJU IMA VAŽNOST OD 10  GODINA !

AMSS – Centar za motorna vozila

Pored atesta za gas mozete obaviti i atest lake prikolice,atest kuke itd.

Atestiranje vozila se obavlja svakog petka posle 16 časova.